Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко доручив облаштувати сквер на земельній ділянці за адресою: Малишка, 9-А (+відео)

04 червня 2018 року, 14:46

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся із мешканцями будинку на вулиці Малишка, 9 і повідомив їм, що жодного будівництва у них під вікнами не буде. Мер доручив главі району облаштувати сквер на земельній ділянці за адресою Малишка, 9-А.

І нагадав, що договір на оренду ділянки Київрада із забудовником розірвала. Земельній ділянці надано статус скверу.

«Як я вам і обіцяв, коли ми зустрічалися минулого разу, будівництва тут не буде. На цій землі буде сквер. Я дав доручення «Зеленбуду» підготувати проект, а главі району – облаштувати за цим проектом сквер. Тут має бути гарна і комфортна зона відпочинку», – заявив Віталій Кличко.

Мер подякував місцевим активістам, які допомогли відстояти ділянку.

Нагадаємо, у січні цього року мер Києва Віталій Кличко доручив призупинити будівельні роботи на вулиці Малишка. А також звернувся до забудовника надати всю необхідну документацію на будівництво. Він також звернувся до контролюючих органів та прокуратури міста з вимогою перевірити законність початку будівельних робіт. Зокрема, і встановлення будівельного паркану.

У травні цього року силами Департаменту благоустрою Києва було демонтовано будівельний паркан на Малишка.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]